Tuotteet

Alla kattaus yleisimpiä kauttamme tilattuja tuoteryhmiä/tuotteita. Jos etsimääsi ei satu osumaan silmiin, laittele viestiä tai soittele niin selvitellään - tarvittu tuote löytyy kyllä hyvin todennäköisesti ja saat siitä varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.


Huom! Tällä hetkellä sivujen päivitys on kesken joten jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä

info@pendac.fi

Prodir DS3
Prodir mainoskynät

Mai­nos­ky­nät

Mainoskyniä laidasta laitaan. Valikoimastamme löydät edulliset jakokynät kuin arvokkaammatkin "pensselit". Valikoima kynissä on valtaisa, joten kaikkea ei voida edes listata valikoimaan. Jos etsit tiettyä mallia, ota yhteyttä niin tarkistamme löytyykö sitä kauttamme.

16018109_22_2-me.jpg
Puuvillakassi - orgaanista puuvillaa.

Mai­nos­kas­sit

Ostoskassit erilaisista materiaaleista, eri värisinä ja kokoisina. Hyvälaatuinen kassi on erinomainen mainostuote, koska se usein tulee pidempään ja näkyvään käyttöön. Autamme Sinua valitsemaan käyt­tö­tar­koi­tuk­see­si hinta-laatusuhteeltaan sopivan kassin.

Painetut muistikirjat ja vihkot

Muis­ti­kir­jat/vihkot

...

Siitä huolimatta että kännyköiden ja tablettien arveltiin hävittävän muistikirjojen ym. tuotteiden tarpeen, näin ei ole päässyt käymään. Hyvälaatuinen ja tyylikäs muistikirja on edelleen pidetty ja arvostettu tuote. Toimitamme niin perustuotteet kuin täysin kustomoidutkin tuotteet tarpeesi mukaan.

Mainosmakeiset

Mai­nos­ma­kei­set

Erilaiset makeiset ovat messujen ja neukkareiden kestosuosikki. Edullinen massajakotuote, joka toimiii aina hyvänmielen tuojana. Valikoimastamme löydät sekä peruskäärekarkit ja -suklaat, sekä erikoisemmatkin tuotteet. 

Juomapullot ja mukit painettuna / omalla logolla.

Juo­ma­tar­vik­keet

...

Juomapullot, termospullot, mukit ja urheilupullot omalla painatuksella ovat pidetty lahja- tai oheistuote. Kauttamme saat myös kotimaiset pantilliset vesipullot omilla etiketeillä varustettuna. 

Suojamaskit logolla tai ilman, tekstiilimaskit jne

Suo­ja­mas­kit

...

Suojamaskit logolla tai ilman. Eri värejä sekä malleja. Kangasmaskit voidaan valmistaa myös omien mittojen mukaan tarvittaessa. Kertakäyttömaskien osalta mahdollisuus myös painattaa niin maski kuin tuotelaatikkokin omilla painatuksilla.

Tietokonelaukut, reput jne omalla logolla

Reput, laukut, kassit

Yksi hyödyllisimmistä tuotteista joita voit asiakkaallesi tai henkilöstöllesi antaa on tyylikäs reppu tai laukku työ- tai vapaa-ajan käyttöön. Valikoimasta löytyvät niin laadukkaat design-reput, kuin edulliset jakokamaksi kelpaavat halpistuotteetkin.

Viestilaput

Pa­pe­ri­tuot­teet

...

Viestilaput, muistilehtiöt, paperikuutiot... Painetut paperituotteet edullisesti. Runsaasti erilaisia tuote- ja ma­te­ri­aa­li­vaih­toh­toeh­to­ja niin isoon kuin pieneenkin tarpeeseen varmasti kilpailukykyisin hinnoin!

Popsocket puhelinpidike

Mobiili-/pu­he­lin­tuot­teet ja muut pik­ku­tar­vik­keet

...

Puhelimiin, tabletteihin, läppäreihin jne liittyvät pikkutuotteet. Popsocketit, puhelintaskut- ja pidikkeet, suojapussit, selfie -tikut, web-kameran suojat ja kaikki muu tarpeellinen ja tarpeetonkin pikkutilpehööri, johon saat ympättyä oman painatuksesi. Hintatasot laidasta laitaan joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Glistening Pavement

Heijastin- ja muut tur­va­tuot­teet

...

Logopainetut heijastimet, liivit, heijastavat selkäreput ja sateenvarjot. Tuotteita jotka voivat pelastaa hengen. Esim. pehmoheijastimet ovat todella edullinen ja toimiva mainoslahja - niitä ei *voi* olla koskaan liikaa.

t-paidat3-me.jpg

T-paidat ja muut teks­tii­lit

Valtava valikoima erilaisia tekstiileitä. Voit tilata tuotteita logolla tai ilman. Runsaasti t-paitoja, huppareita, laukkuja jne.


Klikkaa linkkiä ja tutustu valikoimaan tai

lataa luettelo (pdf, 31MB)

Yh­teys­tie­dot

Pendac Oy

Särkiniementie 5 A 44, 4.krs

00210 Helsinki


Puh 040 528 3691

info@pendac.fi

alv.rek. 

y-tunnus 1858317-9

© Pendac Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.