Ylei­sim­piä mai­nos­tuot­tei­ta

Pe­rus­tuot­teet mai­non­taan

Tästä löydät kaikki yleisimmät ja suosituimmat tuotteet asia­kas­ti­lai­suuk­siin, messuille, kokouksiin ja postituksiin. Pyydä tarjous ilmoittamalla tuote josta olet kiinnostunut ja mielellään tuotteeseen painettava logo / aineisto ja määräarviot niin saat kerralla oikean tarjouksen. Sinun *ei* tarvitse edes tietää tarkalleen mitä haluat, kerro vain mitä sinulla on mielessäsi niin teemme sinulle ehdotuksen kuvaamastasi tuotteesta. 

Tarjous yleensä 24-48h sisällä
Veloitukseton palvelu grafiikoiden käsittelyn osalta
Selkeä tarjous joka sisältää *kaikki* kulut
Helppoa ja nopeaa edullisesti!
Yli 20 vuoden kokemuksella
Henkilökohtainen yksilöllinen asiointi varmistaa että saat mitä tilaat.
Painetut muistikirjat ja vihkot

Kerro sähköpostitse tai puhelimitse mistä haluat tarjouksen ja jos mahdollista, liitä mukaan tietoa painettavasta materiaalista. Teemme tarjouksen tarjouspyyntösi perusteella ja jos jotakin epäselvää ilmenee hinnan selvittämisen suhteen, otamme tietysti Sinuun yhteyttä. Jos asia tuntuu "monimutkaiselta", älä huoli - me autamme ja jeesaamme kyllä - ota vain yhteyttä! 

1631750727449_prodir1-me.jpg

Mai­nos­ky­nät

Edullinen jakokynä vai laadukkaampi merkkikynä? Ei sen niin väliä, molemmat hoituvat kauttamme. Saat kauttamme käytännössä lähes *kaikki* mahdolliset mainoskynämerkit ja -mallit. 

1631751200445_kassit2-me.jpg

Mai­nos­kas­sit

Kaikenlaiset mainos- ja messukassit eri materiaaleista : puuvilla, keinokuitu, RPET, orgaaninen puuvilla, PP, jnejne..... Vält­tä­mät­tö­myys­tuo­te etenkin messuille osallistuttaessa.

1631751565512_vihko%20mk-me.jpg

Muis­ti­kir­jat

Kierrevihkot, sidotut ja nidotut vihkot erilaisilla laminoinneilla ja käsittelyillä. Voit painattaa myös sivut haluamallasi väreillä ja tyyleillä - ruuduilla, viivoilla, pisteillä, omalla logolla tai ihan miten vain haluat.

time-lapse photography of street

Heijastin on edullinen mai­nos­tuo­te (ja hen­ki­va­kuu­tus)

Ole hengenpelastaja - anna heijastin. Kiitosta "henkiinjääneiltä" on tosin turha odottaa, mutta kuitenkin...


Saat kauttamme kaiken kokoiset ja muotoiset pehmeät ja kovat heijastimet omalla logollasi. Tuotteet ovat CE-merkittyjä ja EN13356 mukaisia ja Työterveyslaitoksen hyväksymiä malleja.


Toki saat kauttamme myös muut heijastavat tuotteet, kuten jousiheijastimet, liivit, reput jnejne...

1631834450945_neon-lanyard-10051-me.jpg

Kau­la­nau­hat

Perustuote henkilökunnalle, kokouksiin, konferensseihin ja ihan mainostarkoitukseen. Eri leveysvaihtohtoja sekä materiaaleja voi vapaasti valita halumasi osat nauhaa. Turvalukko kuuluu aina vakiovarusteisiin. Myös ekomallit (kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­lilt, RPET, Bambukuitu jne)

1631834864606_mainoskarkit-me.jpg

Mai­nos­ka­ra­mel­lit

Älä jää yksin seisomaan messuständille. Laita kulho karkkeja tyrkylle niin saat varmasti kävijöitä käsi ojossa paikalle. Vaikka olisi hiljaistakin, onpahan mutusteltavaa edes itselle. Kokoustilojen ja respan vakiovaruste toki myös.


Saat kauttamme niin käärekarkit, suklaat ja tikkarit kuin myös joulukalenterit jne - valikoimasta löytyy lähes kaikki kuviteltava + hieman ylimääräistä.

Yh­teys­tie­dot

Pendac Oy

Särkiniementie 5 A 44, 4.krs

00210 Helsinki


Puh 040 528 3691

info@pendac.fi

alv.rek. 

y-tunnus 1858317-9

© Pendac Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.